Alle opties zijn (op dit moment) vergeven…

Ja, dat kan reuze tegenvallen, als je zojuist enthousiast werd over ‘t Eemgoed.

Maar er is nog (een beetje) hoop. 

Waarom binnenkort Wachtopties?

We introduceren de Wachtoptie voor mensen die graag willen leven op ‘t Eemgoed.

En ook al zijn alle opties vergeven. We mogen er redelijkerwijs van uitgaan dat er toch nog wel enkele mutaties komen. Zoals dat gaat in het leven: keuzen veranderen, ook voor mensen die nu een optie of een koopintentie hebben op ‘t Eemgoed.

Kortom, ‘n deel van de woningen zal in de loop van de tijd (vóór oplevering) beschikbaar komen. Díe woningen kunnen we direct aan Wachtoptanten aanbieden. 

Op korte termijn gaan we Wachtopties aanbieden. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze emailbrief.

De projectontwikkeling

Validatie

De validatie van ‘t Eemgoed (of er wel voldoende belangstelling was) is succesvol verlopen en afgerond in 2017. Het resultaat hiervan is dat er ruimte is voor 84 huishoudens op zeven hectaren landgoed.

Planontwikkeling

Looptijd: lente 2017 tot in de zomer 2018.

Deelname: optanten nemen een koopintentie en doen een eerste aanbetalingen.

Activiteiten: schetsontwerpen en ideeën omzetten in concrete plannen. Onder andere door het houden van ateliers (architectuur, landschap, sociaal).

Binnen de randvoorwaarden van het concept dorpslandgoed en de spelregels van Oosterwold, bepalen het ontwerpteam en de toekomstige bewoners hoe ‘t Eemgoed eruit gaat zien. Deze fase eindigt met het tekenen van de koopcontracten vanaf april 2018.

Realisatie

Looptijd: herfst 2018 tot in de herfst 2019

Activiteiten: grond- en bouwwerkzaamheden, activiteiten in de vereniging van eigenaars (vve). Vanaf nu start de financiering door de kopers (middels bouwdepots).

Wonen

Looptijd: vanaf de herfst 2019 tot in de toekomst

Activiteiten: Leven in verbinding met de aarde en elkaar

Dit is wat mensen met een Optie beweegt

Een greep uit al die motivaties…

Wij vinden dit project interessant vanwege de groene omgeving, de duurzame levensstijl en een prettige community. (Amsterdam)

*

Wij willen graag duurzaam, groen en in een diverse gemeenschap  wonen. Want vele handen maken licht werk. Dat lijkt ons wel wat. (Vorden)

*

Een bijzonder initiatief wat aansluit bij onze waarden: natuur, vrijheid, samen genieten. Daarbij een mooie plek voor onze jonge kinderen om met de natuur de wereld te ontdekken. (Rotterdam)

*

Dit is echt iets voor mij, echt duurzaam en in een gemeenschap leven. En ik zoek al een tijdje woonruimte tussen Almere en Amersfoort. (Goirle)

Het lijkt ons prachtig om op deze manier buiten te leven, modern, duurzaam enfamilie. (Amsterdam)

*

Het concept van een dorpslandgoed spreekt ons aan. De uitdaging zal zijn een gezonde gemeenschap te ontwikkelen waarin voldoende ruimte is voor het individu. Daar dragen we graag aan bij. (Marknesse)

*

We willen graag meer ruimte om ons heen en op een prettige manier “samen leven” met gelijkgestemden. (Enschede)

*

Sinds mijn volwassen zoon en dochter het gezinshuis hebben verlaten en geheel op eigen benen staan ben ik op zoek naar andere woonplek, echter kan het nog niet vinden. Dit project spreekt me erg aan vanwege de directe verbinding met natuur en medemens. (Almere)

Als we ons nu voorstellen dat we over twee jaar op deze plek wonen, op dit bijzondere dorpslandgoed, dan voelen we rust en enthousiasme; een grote en duidelijke “JA!”. We kijken er naar uit om dit avontuur met jullie aan te gaan en om hier samen iets heel moois van te maken. En uiteraard om hier, als alles klaar is, samen te gaan leven en genieten! (Leusden)

*

Het idee moet verder. (Hilversum)

Wij hebben interesse in een koopwoning bij ‘t Eemgoed, omdat de aspecten van duurzaamheid, buiten zijn / leven en sociale omgeving voor ons van groot belang zijn. Daarbij is het prettig dat Amsterdam voor ons makkelijk bereikbaar blijft. (Amsterdam)

*

Ik wil dat dit project er komt. (Den Haag)

Pin It on Pinterest