Opties komen weer vanaf juni 2018…

Vanaf juni bieden we een beperkt aantal opties aan voor alle woningen op ‘t Eemgoed.  

Een groot deel van de woningen zijn reeds in koopintentie genomen. Maar we gaan er redelijkerwijs van uit dat er nog mutaties komen. Zoals dat gaat in het leven: keuzen veranderen, ook voor mensen die nu een optie of een koopintentie hebben op ‘t Eemgoed.

Daarom zullen woningen weer beschikbaar komen. Díe woningen bieden we aan via een optie. Met een optie neem je bedenktijd, met de zekerheid van een (voorlopige) plaats. Ná een optie volgt de koopintentie. Dan weet je zeker dat je een plaats op ‘t Eemgoed hebt.

Schrijf je in op onze (onregelmatige) emailbrief als je betrokken wilt blijven

Waarom een optie?

Als optant voel je ‘n ja voor ‘t Eemgoed.

En met een optie neem je de tijd om kennis te maken en je koopbeslissing voor te bereiden. Een optie betekent het volgende:

  1. Je hebt de (voorlopige) zekerheid van een woning op ‘t Eemgoed
  2. Je hebt toegang tot de Eemgoed community (met 100+ leden) zodat je je aanstaande buren leert kennen
  3. Je bent uitgenodigd op de eerstvolgende meetup (in september 2018, datum volgt nog)
  4. Je kunt je optie omzetten in een koopintentie, dan ben je zeker van een plaats op ‘t Eemgoed

Schrijf je in op onze (onregelmatige) emailbrief als je betrokken wilt blijven

Waarom €450 voor een optie?

Wij mikken bewust op mensen die weten wat ze zoeken.

Daar maken we tijd voor. We richten een kennismakingsproces in en we bieden je een onvergetelijke Meetup op locatie aan. We kunnen je namelijk beloven dat je je aanstaande buren ontmoet. Want twee van de drie optanten neemt aansluitend op een Meetup een Koopintentie (een definitieve plaats op ‘t Eemgoed).

Dat weten we ondertussen.

Met de optiefee van €450 dekken we een deel van de kosten die we maken. Maar we vinden je commitment op die manier ook van belang.

Schrijf je in op onze (onregelmatige) emailbrief als je betrokken wilt blijven 

Neem hier je optie

Zodra er opties beschikbaar komen, kun je deze hieronder [dan is er een formulier] nemen en afrekenen via een iDEAL betaling.

 

Dit is wat mensen met een Optie beweegt

Een greep uit al die motivaties…

Wij vinden dit project interessant vanwege de groene omgeving, de duurzame levensstijl en een prettige community. (Amsterdam)

*

Wij willen graag duurzaam, groen en in een diverse gemeenschap  wonen. Want vele handen maken licht werk. Dat lijkt ons wel wat. (Vorden)

*

Een bijzonder initiatief wat aansluit bij onze waarden: natuur, vrijheid, samen genieten. Daarbij een mooie plek voor onze jonge kinderen om met de natuur de wereld te ontdekken. (Rotterdam)

*

Dit is echt iets voor mij, echt duurzaam en in een gemeenschap leven. En ik zoek al een tijdje woonruimte tussen Almere en Amersfoort. (Goirle)

Het lijkt ons prachtig om op deze manier buiten te leven, modern, duurzaam enfamilie. (Amsterdam)

*

Het concept van een dorpslandgoed spreekt ons aan. De uitdaging zal zijn een gezonde gemeenschap te ontwikkelen waarin voldoende ruimte is voor het individu. Daar dragen we graag aan bij. (Marknesse)

*

We willen graag meer ruimte om ons heen en op een prettige manier “samen leven” met gelijkgestemden. (Enschede)

*

Sinds mijn volwassen zoon en dochter het gezinshuis hebben verlaten en geheel op eigen benen staan ben ik op zoek naar andere woonplek, echter kan het nog niet vinden. Dit project spreekt me erg aan vanwege de directe verbinding met natuur en medemens. (Almere)

Als we ons nu voorstellen dat we over twee jaar op deze plek wonen, op dit bijzondere dorpslandgoed, dan voelen we rust en enthousiasme; een grote en duidelijke “JA!”. We kijken er naar uit om dit avontuur met jullie aan te gaan en om hier samen iets heel moois van te maken. En uiteraard om hier, als alles klaar is, samen te gaan leven en genieten! (Leusden)

*

Het idee moet verder. (Hilversum)

Wij hebben interesse in een koopwoning bij ‘t Eemgoed, omdat de aspecten van duurzaamheid, buiten zijn / leven en sociale omgeving voor ons van groot belang zijn. Daarbij is het prettig dat Amsterdam voor ons makkelijk bereikbaar blijft. (Amsterdam)

*

Ik wil dat dit project er komt. (Den Haag)

Pin It on Pinterest