Met een Koopintentie heb je definitief een plaats

 

1 – De zekerheid van een plaats op ‘t Eemgoed met een volgnummer waarmee je je plaats kiest, zodra de ontwerpen gereed zijn.

2 – Toegang tot de online community, waar optanten en houders van koopintenties worden geïnformeerd en met elkaar uitwisselen over woon- en leefwensen.

3 – De mogelijkheid tot participatie in ateliers (werksessies) voor landschap, architectuur, samenwerken en méér. Denk bijvoorbeeld aan advies- en werkgroepen.

4 – Een aanbetaling van €5.000 tot €10.000, afhankelijk van je woningkeuze. Je aanbetaling wordt verrekend met de koopsom. Zodra je betaling is ontvangen geldt je koopintentie (en het bijbehorende volgnummer).

5 – Een automatisch vervolg naar de koopaanneem overeenkomst.

De koopintentie

In de online Eemgoed community – waar alle Optanten en houders van een Koopintentie lid van zijn – vind je onder andere de Koopintentie overeenkomst. Deze overeenkomst tekent de Ontwikkelaar met elk huishouden dat een Koopintentie neemt.

De brochure

Ga er eens goed voor zitten. Lees het volledige Eemgoed verhaal. Alle optanten en houders van een koopintientie, ontvangen deze brochure in druk per post. Dan heb je wat in handen (ook voor je familie en vrienden). LET OP: de brochure is binnenkort weer beschikbaar (er is een update in de maak).

De aanbetaling

Koopintenties kunnen genomen worden door de houders van een Optie. Optanten die deze keuze maken ontvangen via de email de link naar een afgeschermde pagina voor het nemen en de betaling van hun Koopintentie.

De hoogte van de betalingen van de Koopintentie zijn:

woning XS 30 m2 – woning met één slaap/werkkamer – € 5.000

woning S 60m2 – woning met twee slaap/werkkamers – € € 7.000

woning S+ 75m2 – woning met twee slaap/werkkamers – € 8.000

woning M 90m2 – woning met drie slaap/werkkamers – € 8.500

woning M+ 105m2 – woning met drie slaap/werkkamers – € 9.000

woning L 120m2 – woning met vier slaap/werkkamers – € 9.500

woning XL 150m2 – woning met vijf slaap/werkkamers – € 10.000

Benieuwd naar zo’n atelier?

Ateliers worden gehouden met de houders van een Koopintentie. We betrekken ze bij het proces van het ontwerp- en ontwikkelteam. Onderstaande impressie is van het atelier op 2 september 2017.

Pin It on Pinterest