Met een Koopintentie heb je definitief een plaats op ‘t Eemgoed

 

1 – De zekerheid van een plaats op ‘t Eemgoed met een volgnummer waarmee je je plaats kiest, zodra de ontwerpen gereed zijn.

2 – Toegang tot de online community, waar optanten en houders van koopintenties worden geïnformeerd en met elkaar uitwisselen over woon- en leefwensen.

3 – De mogelijkheid tot participatie in ateliers (werksessies) voor landschap, architectuur, samenwerken. Denk ook aan bijvoorbeeld een klankbordgroep en werkgroepen.

4 – Een aanbetaling van €5.000 tot €10.000, afhankelijk van je woningkeuze. De aanbetaling (kan voorlopig nog in twee termijnen) wordt verrekend met de koopsom. Zodra je betaling is ontvangen geldt je koopintentie (en het bijbehorende volgnummer).

5 – Een automatisch vervolg naar de koopaanneem overeenkomst.

De Koopintentie overeenkomst

In de online Eemgoed community – waar alle Optanten en houders van een Koopintentie lid van zijn – vind je onder andere de Koopintentie overeenkomst. Deze overeenkomst tekent de Ontwikkelaar met elk huishouden dat een Koopintentie neemt.

De Eemgoed brochure

Ga er eens goed voor zitten. Lees het volledige Eemgoed verhaal. Alle optanten en houders van een koopintientie, ontvangen deze brochure in druk (A4) per post. Dan heb je wat in handen (ook voor je familie en vrienden).

De verkoopprijzen en aanbetalingen

Er is één type Eemgoed woning in vijf maten en twee halve maten (S+ en M+).

De koop van een Eemgoed woning met tuin (V.O.N.) is inclusief het gebruik van het landgoed en de gedeelde voorzieningen voor privé, werk en landgoedleven.

Een Koopintentie neem je als volgt…

Koopintenties kunnen genomen worden door de houders van een Optie. Optanten ontvangen via de email de link naar de pagina voor het nemen van hun Koopintentie. 

Benieuwd hoe zo’n atelier eruit kan zien?

Ateliers worden gehouden met de houders van een Koopintentie. We betrekken ze bij het proces van het ontwerp- en ontwikkelteam. Onderstaande impressie is van het atelier op 2 september 2017.

Pin It on Pinterest