In november komen er weer koopintenties beschikbaar, daarom neem je nú eerst een optie

En koopintentie betekent:

1 – De zekerheid van een plaats op ‘t Eemgoed met een volgnummer waarmee je je plaats kiest, zodra de ontwerpen gereed zijn.

2 – Toegang tot de online community, waar optanten en houders van koopintenties worden geïnformeerd en met elkaar uitwisselen over woon- en leefwensen.

3 – De mogelijkheid tot participatie in ateliers (werksessies) voor landschap, architectuur, samenwerken. Denk ook aan bijvoorbeeld een klankbordgroep en werkgroepen.

4 – Een aanbetaling van €5.000 tot €10.000, afhankelijk van je woningkeuze. De aanbetaling (kan voorlopig nog in twee termijnen) wordt verrekend met de koopsom. Zodra je betaling is ontvangen geldt je koopintentie (en het bijbehorende volgnummer).

5 – Een automatisch vervolg naar de koopaanneem overeenkomst.

De Eemgoed brochure

Ga er eens goed voor zitten. Lees het volledige Eemgoed verhaal. Alle optanten en houders van een koopintientie, ontvangen deze brochure per post. Dan heb je wat in handen (ook voor je familie en vrienden).

De verkoopprijzen en aanbetalingen

Er is één type Eemgoed woning in vijf maten en twee halve maten (S+ en M+).

De koop van een Eemgoed woning met tuin (V.O.N.) is inclusief het gebruik van het landgoed en de gedeelde voorzieningen voor privé, werk en landgoedleven.

Straks neem je híer je Koopintentie

 

Met een optie heb je een periode van kennismaken achter de rug. Met de locatie, de initiatiefnemers en vooral met al die anderen die er óók willen leven.

Als je zover bent, kun je op deze pagina je Optie omzetten in een Koopintentie.

Pin It on Pinterest